Beställning:

För att göra en beställning på vår webbplats behöver du fylla i följande uppgifter - Fullständigt namn, adress, postnummer, e post och telefonnummer. När du har fyllt i detta klickar du dig vidare där du får välja vilket betalningsalternativ du vill välja och därefter slutför köpet. Du kommer sedan få ett bekräftelsemejl direkt till din mail och en till två dagar efter ordern så får du en notis om att paketet är skickat med spårningsnummer. 


Betalning

Vi erbjuder säkra betalningar med antingen kort, Klarna, Swish eller paypal. Välj i vilket betalningsalternativ du vill använda. Betalar du med kort så fyller du i ytterligare kortuppgifter därefter trycker du på slutför köp. Betalar du med Klarna betala senare kan du enkelt sluföra köpet och betala fakturan efter leverans.


Leverans

Alla beställningar som görs på vår hemsida skickas på 1-2 arbetsdagar och det tar bara ca 24h att nå din leveransadress.

Alla beställningar levereras med Postnord eller DHL. Det är inte möjligt att själv hämta din beställning fysiskt i vårt lager, såtillvida du inte har ingått ett avtal med en av våra medarbetare.


Priser

  • Alla priser anges i SEK och inkluderar moms
  • I Kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter.
  • Vi förbehåller oss rätten att justera priset beroende på höjning av tillverkaren, fel registrerade priser eller andra felaktigheter i priser.

Ångerrätt

  • Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.
  • Vi erbjuder även ytterligare 90 dagar resultatgaranti ifall du av osannolika skäl inte märker några synliga resultat.

Du kan skicka e-post till support@rosalieve.com  om du vill returnera din beställning eller ångra ditt köp. Kunden står för returkostnaden samt skick på produkten. Ifall produkten är skada eller av annat skäl anses minskat i värde så förbehåller vi oss rätten att att dra av en summa från återbetalningen. Återbetalningsbeloppet beror på produktens kommersiella värde. 

 

 

Sekretesspolicy

Vi behöver följande information när du handlar på vår hemsida:

  • Namn, adress, telefonnummer och din e-post.
  • Vi registrerar dina personuppgifter för att kunna leverera till dig.

Vi sprider dina uppgifter till vårt frakt hanteringssystemet

Personuppgifterna registreras hos Rosalieve och sparas i fem år, varefter de raderas. Du har även rätt att få veta vilka uppgifter om dig som registrerats, eller när du vill kontakta oss och be om att radera dina personuppgifter från vårat system. För ytterligare information, kontakta: support@rosalieve.com


TILLÄMPLIG LAG OCH TVIST

 

Tvister ska i första hand lösas i samförstånd efter diskussion med Rosalieve:s kundtjänst.

 

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Om tvist ej kan lösas i samförstånd med Rosalieve:s kundtjänst, kan du som kund vända dig till ARN (Allmänna reklamationsnämnden) som du hittar mer information om på www.arn.se. Du kan även lämna klagomål direkt online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, som du hittar via följande länk https://ec.europa.eu/consumers/odr. Lämnar du in ett klagomål via denna plattform, vidarebefordras ditt ärende automatiskt till rätt nationellt ansvariga tvistlösningsorgan. Detta tvistlösningsorgan tar sedan kontakt med oss och försöker lösa tvisten utan att blanda in domstol.